2014年11月19日 星期三

[FACE - 391] 變面美圖  Ball后 薛芷倫 點解變成咁? 薛芷倫,MF,




'14最新 Look

全知言

變面美圖  Ball后點解變成咁?

現年 50歲嘅失婚 ball后薛芷倫, 04年與馬清偉離婚後,人前風光,但背後辛酸你又知唔知?

唔好睇佢樣貌越變越奇怪就話人整容失敗,其實自 09年發現患上乳癌嘅佢,當中經歷過藥物過敏導致皮膚組織受到破壞,併發症令樣貌改變,仲畀人話整容失敗,好在一代 ball后好清醒,佢曾經話:「我唔覺得好醜樣唔見得人,我追求係生命同心靈滿足。」

咩都見過、經歷過嘅薛芷倫繼續 high住到 ball場,雖然外表係有好大改變,但全知言真心覺得,內心美麗至係最緊要喎!

'13

側面白韻琴

'12

拮手下巴

'11

抗癌期現變化

'00

闊太生活

'96

嫁入馬家豪門

'90

《倩女幽魂》至索期



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...