2014年12月5日 星期五

[忽然1周 - 1010] 泰國解放 李思欣港姐上身 李思欣,港姐,MW,




媽咪姐

泰國解放 李思欣港姐上身

李思欣同老公范振鋒早前去咗泰國玩,雖然只攝到有兩日幾嘅假期,但就 hea足全程,都幾爽吓。不過思欣就同媽咪姐投訴:「我帶咗 3套泳衣,有 1套俾老公話太性感唔俾着!」所以睇相見佢啲 pose好似選緊港姐咁㗎!

其實自從拍拖至今,思欣已經要向 deep V講再見。因為阿范睇老婆都睇得好緊,每次老婆出席活動啲衫都要佢 OK先着得,太性感阿范就會 KO。思欣仲話:「佢好保守,我都係要偷影,先影到佢露膊咋。」兩公婆返港後,即晚去廣州做嘢,好搏殺呢!

唔夠 100磅嘅思欣身材勝在均勻,呢個性感已經係極限。

老婆偷影老公露膊,兩公婆超搞笑!呵呵,阿范個樣好似「幸福」咗喎。

兩公婆夜機飛去泰國,落機後即去夜市食消夜,嘆盡每一分鐘。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...