2015年4月1日 星期三

男友開騷 林憶蓮好滾動! [FACE - 410] 憶蓮,林憶蓮,MF,



恭碩良加入太陽娛樂後斯文咗好多,連唱 rock歌都西裝上陣。

全知言

男友開騷 林憶蓮好滾動!

恭碩良上週四( 26日)喺旺角麥花臣開咗今年第一場騷,反應幾好!老闆 Paco、許志安同倫永亮等都有嚟捧場。

有傳恭碩良同林憶蓮會喺今年尾結婚,咁男友開騷,林憶蓮當然撐場啦,聽講憶蓮仲一早去咗現場打點添。講番場騷,憶蓮好專注咁欣賞男友演出,仲一邊聽一邊郁,有時仲雙手掩鼻激動想喊,全知言梗係好想憶蓮上台同男友一齊唱兩嘴啦,可惜憶蓮始終冇上到台。而恭碩良完騷後喺後台就有提起憶蓮喎:「我女友喺度我點首歌畀佢聽啦,即係嗰首葡文歌,因為我哋一齊唱過以前。」嘩冧死人咩!快啲派帖

林憶蓮低調坐在觀眾席上欣賞男友演出。

男友開騷,憶蓮一早到場,在台下稍為等候之後,待燈光調暗才坐在觀眾席。

林憶蓮同恭碩良喺開騷前一晚,去咗中環 Little Bao開餐。網上圖片

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...