2015年7月10日 星期五

「雙木」背住女友女照溝 [忽然1周 - 1041] MW,



插圖: Wendy

揞名爆

「雙木」背住女友女照溝

有圈中老竇睇住嘅「雙木」出道幾年,代表作無乜,但緋聞就從來唔缺。事關佢講嘢斯斯文文,仲好識冧女!難怪連好多人追嘅索 model都俾佢追到手。

不過,後生細仔點會咁容易滿足於一棵「樹」吖!早前又俾蒲友見到佢喺香港某酒店夜場?女啦。話說嗰晚係周末,啲枱都坐滿人,而全場最靚嗰位女仔就坐喺一班生意佬嗰枱,全部雄性動物都?實佢。咁「雙木」入到場,亦不斷望向嗰位靚女,仲有行動㖭!

過咗 1個鐘,大家忽然發現「雙木」同阿靚女企咗喺舞池附近,「雙木」隻手仲攬住人哋條纖腰,頭貼頭密密傾,諗緊等陣去邊度 happy。咦,「雙木」唔係有女友咩? Well,呢啲咪叫「攬住先」囉。

邊個係「雙木」?

1.青靚白淨㗎。

2.唱歌又拍戲。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...