2015年7月8日 星期三

張敬軒武漢爆情史 [FACE - 424] 張敬軒,MF,



雖然兩位 dancers嘅高衩泳衣相當搞笑,但軒仔絕冇分心,繼續唱!

全知言

張敬軒武漢爆情史

強國嘅嘢就唔係得宇宙巨 G.E.M.一個撈得掂,喺香港好敢言嘅張敬軒一樣多知音!

前週六(27日),軒仔山長水遠走咗去武漢開個唱,唔知係唔係上次到武漢已經係十年前,軒仔今次特別感觸,歌 list首首都係自選經典,揀咗唔少女人歌唱,好似孫燕姿〈遇見〉、劉若英〈後來〉、尤其唱憶蓮首〈聽說愛情回來過〉仲有段故添:「這首歌是紀念我讀書時一段非常朦朧的感情,我覺得很多時候也好像天意弄人,無論在哪一個階段總會在對的時間遇上錯的人!」

其實過咗去就無謂感慨啦,重點係𠵱家身邊有個對嘅人!你話係唔係啫?

黑色皮褲加穿窿魚網晒海膽,堅重口味喎!

事隔 10年重回武漢開騷, full house係意料中事

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...