2015年9月16日 星期三

劉心悠全身黃色自嘲似香蕉 心悠,劉心悠,



劉心悠呢條黃色裙,真係幾似香蕉,連佢都忍唔住自嘲!仲有,原來佢已經第10年跑馬拉松喇!

next 1/1 pre

心悠呢條裙,真係唔係人人都Carry到!

next 1/1 pre

堅持跑足10年真係唔易,勁呀!

next 1/1 pre

不過心悠BB似乎就唔想喺朋友堆搵另一半,事關佢話冇留意有冇荀盤!

next 1/1 pre

心悠同埋劉浩龍出席電影首映!

next 1/1 pre

藝人劉心悠以一身鮮黃色連身裙打扮,出席電影《燈塔下的戀人》首映禮,自嘲好似香蕉的她,透露現時忙於出席首映:「咁啱《有客到》同呢部首映期好近,未來仲傾緊廣告,仲有睇吓劇本咁。(休息?)唔會點休息。」

她又透露明年一月將會跑馬拉松,已經是第十年參加比賽的她,可謂十分有意義,她說:「對人生好重要呀,儲埋就有100km(搵個人陪你跑?)有班朋友成日都約出嚟跑,會喺個group chat話老地方見。(朋友入面有筍盤?)我唔會特別去注意呢樣嘢。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...