2016年6月20日 星期一

「偷食」後首露面 練海棠冇再搵巨胸女 __,練海棠,

練海棠心情望落唔錯。伍詠薇老公練海棠被爆與大胸女車廂蜜會後一直未有露面,今日下午二時半,他終首度露面,他乘坐「偷食車」離開貝沙灣寓所,直駛香港仔一間銀行,下車後急步入內,逗留約二十分鐘後離開。甫見記者在場,練海棠面露笑容,問及有否向老婆箍煲及解話,以及有否被老婆罰時,通通未有回答,直至問到有否與大胸女聯絡時,他即說:「冇啦,梗係。(太太有冇罰你?)冇,冇嘢呀。」說罷即匆匆上車返歸。 ...


練海棠心情望落唔錯。

伍詠薇老公練海棠被爆與大胸女車廂蜜會後一直未有露面,今日下午二時半,他終首度露面,他乘坐「偷食車」離開貝沙灣寓所,直駛香港仔一間銀行,下車後急步入內,逗留約二十分鐘後離開。

甫見記者在場,練海棠面露笑容,問及有否向老婆箍煲及解話,以及有否被老婆罰時,通通未有回答,直至問到有否與大胸女聯絡時,他即說:「冇啦,梗係。(太太有冇罰你?)冇,冇嘢呀。」說罷即匆匆上車返歸。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...