2018年1月25日 星期四

日理萬機 C君一落機冷落女友 [壹週刊 - 1455] __,C君,M1,

去完日本旅行,C君同女朋友黃天頤買到滿載而歸!同你吟一吟日理萬機C君一落機冷落女友早排播完的旅遊節目《Do姐再Shopping》,令陸永與C君人氣再度 ...






去完日本旅行, C君同女朋友黃天頤買到滿載而歸!

同你吟一吟

日理萬機 C君一落機冷落女友

早排播完的旅遊節目《 Do姐再 Shopping》,令陸永與 C君人氣再度爆升!忙咗成年, C君終於有時間放低工作陪女朋友黃天頤飛去日本過二人世界。

旅行期間, C君仲喺當地時裝店偶遇容祖兒齊齊喪買,早前一對小情侶終於返到香港,不過一落機,推住成車行李嘅 C君就掛住喪傾電話,好在女友善解人意,冇黑面詐型。





日理萬機嘅 C君一落機就喪講電話。





C君經常帶埋女朋友天頤出席朋友聚會。





農夫拍住 Do姐做旅遊節目,令人氣再度爆升。

撰文:八珍 

攝影:李玄


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...