2018年3月28日 星期三

抽水抽到乾 張敬軒個唱加場宣傳搵巴斯光年 __,張敬軒,

抽水抽到乾張敬軒個唱加場宣傳搵巴斯光年張敬軒6月紅館演唱會噚日正式公開售票,但唔夠一個鐘就已經賣晒,賣唔到飛嘅Fans就當然係失望啦,仲不斷嗌加場。聽 ...


  • 抽水抽到乾 張敬軒個唱加場宣傳搵巴斯光年


  • 張敬軒6月紅館演唱會噚日正式公開售票,但唔夠一個鐘就已經賣晒,賣唔到飛嘅Fans就當然係失望啦,仲不斷嗌加場。聽到大家嘅聲音,軒仔亦都火速回應,立即順應民意加場之餘,更拍了一條宣傳片!

    睇真啲條宣傳片,原來佢係扮好多年前由鄧梓峰 (十郎)主演嘅郊遊宣傳短片,無論係服飾同拍攝角度都跟足原片,真係好仔細啊 仲請埋十郎粉墨登場添。連宣傳片都咁有創意,好期待個演唱會啊!

    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...