2018年3月28日 星期三

呻人工受孕辛苦 陳慧琳實名制賣飛行唔通 __,陳慧琳,

陳慧琳強調着平底涼鞋並非再次懷孕。歌手陳慧琳(Kelly)晚上到中環出席品牌活動,一襲鮮紅百摺背心裙現身,配襯一雙紅色平底涼鞋,笑言自己今日走度假風。 ...


陳慧琳強調着平底涼鞋並非再次懷孕。


歌手陳慧琳(Kelly)晚上到中環出席品牌活動,一襲鮮紅百摺背心裙現身,配襯一雙紅色平底涼鞋,笑言自己今日走度假風。問穿平底鞋是否有喜?她即驚訝回答:「唔係吖嘛?等我縮一縮個肚先!(腳趾唔封,個肚封唔封?)封喇,封晒成個人呀,唔止封腳趾。」

提到最近有人提議演唱會以「實名制」買飛杜絕黃牛飛,Kelly表現疑惑:「咁如果一個人要買好多張咁點算?咁如果我想買20張請親朋戚友睇,咁咪好麻煩?如果我唔得閑,想畀個仔睇,佢又入唔到去,到時個位咪冇人坐?有咩方法呢,咁點搞呀!」Kelly表示自己演唱會都是透過歌迷會去賣飛:「唔使大家咁早嚟排隊㗎喇,歌迷會買飛就包靚包有。(唔係歌迷咁點算?)真係冇辦法喎咁,我唔記得自己啲騷有冇黃牛,都係靚飛一去就去晒咁囉。」

自己打針知幾時痛

對於43歲女歌手李玫(CoCo)透露接受人工受孕打針抽卵,直言過程好辛苦,同樣試過人工受孕的Kelly就說:「嘩,都好多年前做,嗰陣時呀,個肚花晒都是但喇!支針幾粗都拮入嚟,唔理㗎喇,忍啦,仲要係自己來添!(你自己打?)嗰陣時仲唔咩都自己來咩?我自己打起碼我知幾時拮入嚟吖嘛,畀人哋打我又唔知幾時拮咁咪仲痛?自己來㗎喇,我唔怕嘅,到呢啲位就諗住自己係刀槍不入,但求成功。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...