2019年4月2日 星期二

鍾麗緹:再有「大肚」照流出!鍾麗緹行街老公護駕 __,鍾麗緹,

48歲的鍾麗緹(Christy)近日屢傳為年輕12年的老公張倫碩佗B,繼早前一批她肚凸凸的照片曝光後,今日再有一批Christy新相同樣「見晒肚」!有 ...


48歲的鍾麗緹(Christy)近日屢傳為年輕12年的老公張倫碩佗B,繼早前一批她肚凸凸的照片曝光後,今日再有一批Christy新相同樣「見晒肚」!有網友在上海偶遇Christy,邀請對方合照,雖然Christy已經用手袋遮肚,但明顯見到肚凸凸,身材都比之前圓潤唔少,而老公張倫碩就全程護住Christy,驚人群會撞到老婆,表情略顯緊張!

雖然至今Christy都冇承認有孕,但網友都紛紛祝福佢拼第四胎,同時又擔心佢身體,畢竟已經達48歲高齡。據知Christy為了為張倫碩留後,這兩年時間都花喺備孕上,還嘗試到美國進行試管嬰兒,可惜一路冇成功,亦有傳言指佢已經多次打針食激素,求子心切,備受壓力,後來張倫碩出嚟澄清謠言。網友都話希望今次Christy真的懷孕成功。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...