2019年8月21日 星期三

張致恒:同張致恒分工湊B 雯雯負責餵奶 __,張致恒,

雯雯再發文撐張致恒。藝人張致恒(Steven)未婚妻雯雯,連日嚟不斷喺社交網「發功」為Steven護航,繼尋日發文指會同Steven努力咁行落去,今日 ...


雯雯再發文撐張致恒。


藝人張致恒(Steven)未婚妻雯雯,連日嚟不斷喺社交網「發功」為Steven護航,繼尋日發文指會同Steven努力咁行落去,今日佢就首度上載一家三口嘅合照,相中見雯雯同Steven帶咗囝囝外出呼吸新鮮空氣,兩公婆分工合作,一個抱住囝囝,另一個就幫手抹扞,畫面相當溫馨。雯雯留言:「Simple life(簡單的生活)。」似乎已經看淡外界嘅言論。另外,佢又晒出一張餵囝囝飲奶嘅照片,留言:「人成長了,經歷的生活都不同了。」

---------------

立即參加「賞您睇」: https://tinyurl.com/y2e6pmwk

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...