網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2013年11月1日 星期五

同居試婚 3個月 發福 Sammi夾實安仔陪跑 Sammi,許志安,安仔,鄭秀文,MW,




半山競步

一向求瘦嘅 Sammi,喺寶雲道公園搏曬命競步,基本上無停低休息過,安仔就跑吓停吓,主要係陪女友囉!

媽咪姐

同居試婚 3個月 發福 Sammi夾實安仔陪跑

呢期媽咪姐真係有啲躁躁哋!天氣乾燥係原因之一啦,不過最大誘因就梗係政府唔發牌俾香港電視,阿梁特首竟然又死拖唔解釋發牌準則喎。所以呢,媽咪姐喺啱啱過咗呢個星期三( 30日)就響應熄電視日呀!點都要表達無得轉台嘅不滿。

其他影片

不過,講真吖,依家啲節目同劇集千篇一律,我哋一班 C9仔早就少睇。咁唔睇電視嗰陣,做乜好呢?媽咪姐咪上咗半山跑步,減吓肥之餘,順便抒發吓悶氣,仲俾我撞到「同居蜜友」鄭秀文( Sammi)同許志安㖭!呢日見成個人圓咗嘅 Sammi,笠咗頂大太陽帽喺度競步,仲邊行邊 fing手,睇嚟係想 fing走啲 bye bye肉。而安仔呢,全程墮後,得閒先拉下筋,主力係睇住喺前面搏命喪走嘅女友!見佢哋兩個真係好有默契㗎,一個帶前,一個跟實,唔使回頭搵,亦唔會走失噃。睇嚟近呢 3個月嘅同居試婚生活係非常之咁順利!加上, Sammi喺《最佳女主角》訪問入面話以前無諗結婚,但依家就隨時嫁得:「無一個時間嘅約束,但我覺得絕對有呢個可行性。不過,結婚唔會通知,結婚之後再公開啦!」 Woo,仲唔係露曬口風等嫁?

查實喺朋友圈亦一早傳出佢哋會喺明年初秘密註冊,難怪 41歲嘅 Sammi猛話要快啲趕起新碟,原來有人生大事要排隊完成!

幸福圓 Sammi

今年 Sammi租住多年嘅渣甸山大寶閣要重建,安仔首次叫女友搬去同自己住。兩人自 8月起同居於幹德道殷豪閣,甜蜜關係又升級!

熱愛運動嘅 Sammi,除咗競步,仲有日跑 8公里嘅習慣。成日 post跑完步嘅滴汗相上微博,有安仔滋潤,素顏都紅粉緋緋啦!

拎住樽水嘅 Sammi,步姿非常正宗,邊急步行邊 fing手,但身形明顯比今年 6月宣傳《盲探》時圓潤,幸福嘛。

安仔騷肌

46歲嘅安仔平時其實鍾意相約梁漢文踢波多啲,但 Sammi叫到,點都跑吓,仲認真拉筋騷肌㖭!

Sammi跑跑吓,忽然舉起手,聞一聞胳肋底,大概驚有異味。臭親未來老公安仔就唔好啦。

復合兩年入直路

安仔同 Sammi自 11年 3月喺佐敦太平館嘆豬髀復合斷正後,唔再玩地下情,終於愛得坦蕩蕩,除咗唔介意鬧市拖手拍拖,仲多次一齊外遊。結婚?快啦。

「蜜月」停不了

《 FACE》圖片

復合短短兩年, Sammi同安仔先後去過東京、峇里同沖繩預支「蜜月」,單係東京都去咗幾次, sweet到爆炸!

冧爆家長

今年 3月, Sammi安仔去大坑嘆日本菜,現場仲有女方父母同胞弟,安仔以準女婿身份細心扶住行動不便嘅鄭爸爸,好明顯睇到佢哋已經係一家親!

時時煮飯仔

《蘋果日報》報片

以前掛住做嘢嘅 Sammi,近年精研廚藝,呢一年仲密密同安仔拍拖去買餸,返屋企煮飯仔,學定做家庭主婦!

其他影片


鍾意就快D Share啦!