2016年7月12日 星期二

法拉摸陳敏之肚沾旺氣 __,法拉,陳敏之,陳法拉,

法拉摸陳敏之肚沾旺氣陀着4個月BB的陳敏之,平日盡量留家安胎,大前晚卻與契姐伍詠薇出動,齊齊往捧男神黃子華和陳法拉主演的舞台劇《前度》,完騷更入後台集郵,法拉摸着敏之微隆肚仔沾旺氣。大肚婆敏之陀得靚,五官和手腳沒出現水腫,敏之昨日在電話中說:「好睇呀,呢套劇應該係法拉喺外國進修後返嚟首個演出,佢完全唔同晒,好大進步,係一個好fresh嘅法拉。」敏之表示陀B後,家中高踭鞋全部收起,改穿平底鞋,懷孕後 ...


法拉摸陳敏之肚沾旺氣

陀着4個月BB的陳敏之,平日盡量留家安胎,大前晚卻與契姐伍詠薇出動,齊齊往捧男神黃子華和陳法拉主演的舞台劇《前度》,完騷更入後台集郵,法拉摸着敏之微隆肚仔沾旺氣。

大肚婆敏之陀得靚,五官和手腳沒出現水腫,敏之昨日在電話中說:「好睇呀,呢套劇應該係法拉喺外國進修後返嚟首個演出,佢完全唔同晒,好大進步,係一個好fresh嘅法拉。」敏之表示陀B後,家中高踭鞋全部收起,改穿平底鞋,懷孕後少食多餐,最愛吃牛肉,她有意稍後出埠享受babymoon。準大姨媽伍姑娘則說:「敏之卜卜肚,圓碌碌,一樣健步如飛。」

採訪:陳杰



■陳敏之日前捧陳法拉場睇舞台劇,更大讚法拉進步大。微博圖片


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...