2017年1月1日 星期日

要匿埋練!陳凱琳唔敢拎嘉穎支嘢用 __,凱琳,鄭嘉穎,嘉穎,陳凱琳,

陳凱琳話佢練歌嗰陣,唔敢拎佢之前送咗畀嘉穎嗰支咪用。藝人陳凱琳以一身橙色飄逸長裙出席除夕倒數活動,並獻唱陳慧琳兩首金曲,唱功尚可的她成功炒熱現場氣氛。她直言揀曲方面男友鄭嘉穎有參予意見:「揀中文歌對我嚟講係有難度嘅,佢叫我揀啲開心、正面嘅歌曲。其實唱歌緊張過拍劇,呢排自己成日匿埋練歌,我諗應該送個卡拉OK神器畀自己做禮物囉。(唔係送咗支咪畀嘉穎咩?攞嚟用囉。)唔敢。(點解呀?)佢嗰個太貴太專業,唔 ...




其他影片:>>






陳凱琳話佢練歌嗰陣,唔敢拎佢之前送咗畀嘉穎嗰支咪用。

藝人陳凱琳以一身橙色飄逸長裙出席除夕倒數活動,並獻唱陳慧琳兩首金曲,唱功尚可的她成功炒熱現場氣氛。她直言揀曲方面男友鄭嘉穎有參予意見:「揀中文歌對我嚟講係有難度嘅,佢叫我揀啲開心、正面嘅歌曲。其實唱歌緊張過拍劇,呢排自己成日匿埋練歌,我諗應該送個卡拉OK神器畀自己做禮物囉。(唔係送咗支咪畀嘉穎咩?攞嚟用囉。)唔敢。(點解呀?)佢嗰個太貴太專業,唔敢用呀!」

聽晚先見面

談到未能與嘉穎一起倒數,陳凱琳謂:「佢啱啱先返香港,今晚應該會喺屋企休息,我聽朝0530又開工,所以唔會見嘞,或者聽晚收工Join埋。」

工作行先

至於2017願望,陳凱琳坦言會以工作行先:「拍咗兩套劇未出街,希望觀眾鍾意,呢樣係我不嬲最緊張嘅,會繼續努力,其次係身體健康。(結婚唔會係明年嘅計畫?)冇,有計劃會話畀大家知。」

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!