2017年2月19日 星期日

【孕婦進化】雪雪再升Cup 翠翠出股惑 __,翠翠,葉翠翠,

雪雪同翠翠玩孕婦誘惑,真係有前有後!現年34歲的「宅男女神」孫慧雪(雪雪),日前宣布懷孕三個月的喜訊,雪雪昨日更在社交網上載一張敷Mask自拍照,其34D逼爆上圍目測至少升至ECup;而另一位同樣在今年生雞B的前港姐葉翠翠,亦自爆下圍升級,連帶健身單車的坐墊都要換加大碼。兩位準媽媽齊齊進身「升級大使」。雪雪:我大咗一兩個碼雪雪接受東網訪問時承認整個人大了一、兩個碼:「我係由內到外嘅衫都要換過新嘅, ...


雪雪同翠翠玩孕婦誘惑,真係有前有後!

現年34歲的「宅男女神」孫慧雪(雪雪),日前宣布懷孕三個月的喜訊,雪雪昨日更在社交網上載一張敷Mask自拍照,其34D逼爆上圍目測至少升至E Cup;而另一位同樣在今年生雞B的前港姐葉翠翠,亦自爆下圍升級,連帶健身單車的坐墊都要換加大碼。兩位準媽媽齊齊進身「升級大使」。

雪雪:我大咗一兩個碼

雪雪接受東網訪問時承認整個人大了一、兩個碼:「我係由內到外嘅衫都要換過新嘅,因為成個人都大咗一、兩個碼,連褲都要變孕婦褲。依家肥咗十幾磅,希望唔好重咁多,我驚重咁多好難生。」問到會否胃口變大?雪雪指懷孕後胃口不太好:「我食嘢少咗,因為覺得個胃有嘢頂住頂住,不過都有好均衡嘅正常飲食。」

翠翠:下盤變大係正常

而另一位準媽媽葉翠翠,現佗有六個月身孕,同時亦有「升級」問題,但她卻是下圍曝升,連健身單車的坐墊都要加大碼配合,認真誇張。翠翠接受東網訪問時表示,孕婦下圍升級實屬正常:「下盤變大係正常,咁上圍都有啲,依家重咗17磅,雖然冇度過下圍大咗幾多,但感覺到個人重咗,所以坐落部健身單車度都有啲辛苦,換咗個位坐得舒服啲。」她又補充懷孕後一直有睇中醫,所以水腫情況不嚴重:「水腫都有少少,一直都有睇中醫情況會好好多,除非真係企好耐、行好耐隻腳就會腫,我都會睇住重量,Check住磅數,唔會畀自己重太多。(自然分娩?)我揀咗開刀!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!