2017年2月18日 星期六

簡淑兒《迷》逼爆小T恤 網民:好胸險! __,簡淑兒,

簡淑兒有演出《迷》,尋日播出嘅一集佢逼爆件小T恤。曾經做過東網《區區有女神》嘅簡淑兒(Jessica)有份拍攝無綫劇《迷》,在劇中飾演田蕊妮的親女及曾航生的繼女,尋日播出的一集簡淑兒用親生爸爸留畀佢嘅錢去留學,但繼父曾航生就作出干預,簡淑兒因而與繼父曾航生不和。簡淑兒亦都Cap低呢幕放上社交網,希望宣傳下套劇,點知網民就放錯重點,話說Jessica嘅戲服係緊身T-shirt,令到佢上圍呈現逼爆效果 ...


簡淑兒有演出《迷》,尋日播出嘅一集佢逼爆件小T恤。

曾經做過東網《區區有女神》嘅簡淑兒(Jessica)有份拍攝無綫劇《迷》,在劇中飾演田蕊妮的親女及曾航生的繼女,尋日播出的一集簡淑兒用親生爸爸留畀佢嘅錢去留學,但繼父曾航生就作出干預,簡淑兒因而與繼父曾航生不和。

簡淑兒亦都Cap低呢幕放上社交網,希望宣傳下套劇,點知網民就放錯重點,話說Jessica嘅戲服係緊身T-shirt,令到佢上圍呈現逼爆效果,網民留言謂:「上身身材好似有轉變變大咗?」、「好胸險!」、「身材好左咁」、「睇唔出咁好身材」。

自從簡淑兒演出《愛.回家之八時入席》後人氣急升,成為一眾網民新寵,更被封係仙氣女神,仲話佢似初出道嘅Angelababy,唔怪得知求其POST張相,網民都咁大反應


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!