2017年7月24日 星期一

沈卓盈皮膚敏感 讚男友細心照顧 __,沈卓盈,

沈卓盈皮膚敏感讚男友細心照顧娛樂要聞沈大師前晚在Instagram貼出一堆藥相,並留言:「皮膚敏感,類固醇藥膏加抗生素,雙管齊下,希望快啲好。」向來緊 ...


沈卓盈皮膚敏感

讚男友細心照顧

娛樂要聞

沈大師前晚在Instagram貼出一堆藥相,並留言:「皮膚敏感,類固醇藥膏加抗生素,雙管齊下,希望快啲好。」向來緊張靚樣的沈大師皮膚敏感,男友立即暖男上身冧她,沈大師大放閃光彈:「佢好細心,知我要戒囗,會買啲清淡嘅食物畀我,提我飲多啲水同休息多啲。」

提到沈大師跟男友拍拖行誠品甚文青,她說:「哈哈,乜都睇吓行吓啦。」可是最終齋睇沒收穫,她說:「周圍行吓,見經過咪去睇吓,我冇話特別鍾意睇邊類書,嗰陣睇到覺得有興趣,反正自己都唔識,所以咪乜都睇吓。」

採訪:唐琛悠、劉敏

攝影:朱志聰、黃曉程



近日皮膚敏感的沈卓盈,指男友細心照顧兼買清淡食物給她。


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...