2018年3月20日 星期二

搞喊鄭丹瑞!古巨基突襲電視城尋根 __,鄭丹瑞,古巨基,

好感動!歌手古巨基嘅全新音樂特輯《初心再體驗》將於4月喺無綫播出,呢日佢專程入去電視城尋回舊時回憶,仲拍片放上社交網,留言話:「回到我上藝訓班的時候~ ...


好感動!


歌手古巨基嘅全新音樂特輯《初心再體驗》將於4月喺無綫播出,呢日佢專程入去電視城尋回舊時回憶,仲拍片放上社交網,留言話:「回到我上藝訓班的時候~~」

片段中見到鄭丹瑞教緊戲,現場仲見到今屆落選港姐伍樂怡,佢仲有幸被選中同古巨基對戲,而古巨基亦相當認真,從後攬實伍樂怡,搞到在場其他學生起哄!最後古巨基又坐喺成班學生嘅中間,席地而坐唱出首本名曲《友共情》,一班同學表現得好陶醉,有啲仲感動到眼濕濕,連鄭丹瑞都眼紅紅,成個畫面真係好Warm!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...