2018年6月4日 星期一

【開門利是有料到】楊埕姊妹團馬爾代夫嘆陽光與海灘 __,楊埕,

楊埕跟郭千瑜、梁麗瑩和陸詩韻等一班女仔擔任李美慧和曾文豪婚禮的姊妹後,楊埕隨即開心預告收到一大筆開門利是,玩遊戲時,新郎又大方俾唔過關利是,十分豪氣。 ...




楊埕跟郭千瑜、梁麗瑩和陸詩韻等一班女仔擔任李美慧和曾文豪婚禮的姊妹後,楊埕隨即開心預告收到一大筆開門利是,玩遊戲時,新郎又大方俾唔過關利是,十分豪氣。大家開心,一班姊妹更由朝早五點開始直踩至下午兩三點,十個鐘冇停手終於有回報。

婚宴後,大家原來計劃好到馬爾代夫享受陽光與海灘,嘆翻夠本,雖然地點未正式落實。楊埕說:「係有咁嘅構思,不過未曾落實,希望大家夾到時間,好大機會喺八月或者九月,都可以玩得幾豪嘅。」



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...