2018年7月30日 星期一

鍾麗緹:細女笑眼勁迷人!鍾麗緹Big爆遊樂園 __,鍾麗緹,鍾麗,

鍾麗緹同老公張倫碩帶咗兩個女去主題樂園玩!呢排天氣勁好,女星鍾麗緹(Christy)就同老公張倫碩趁住假期帶二女Jaden同細女Cayla去主題樂園享 ...


鍾麗緹同老公張倫碩帶咗兩個女去主題樂園玩!


呢排天氣勁好,女星鍾麗緹(Christy)就同老公張倫碩趁住假期帶二女Jaden同細女Cayla去主題樂園享天倫樂,Christy上載唔少相到社交網,留言話:「我們今天美好的回憶,希望我們的可愛的家庭繼續幸福美滿。 Happy Everyday !!!」

雖然好熱,但佢哋一家四口玩得好開心,着運動衫嘅Christy全副武裝上陣,外套、戴太陽眼鏡同帽,仲有遮防曬喇!不過原來內有乾坤,佢內襯小背心,豐滿上圍若隱若現,身形Fit到爆!而兩個女都大個咗好多,仲好識擺甫士,三母女又戴住卡通頭箍影相,一家洋溢住幸福笑容。網民就大讚Cayla好可愛,仲有一雙笑眼好迷人添!

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

 https://bit.ly/2JjSVcr 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!