2018年12月11日 星期二

羅仲謙:勁大隻!羅仲謙操肌操到飛晒釘 __,羅仲謙,

嘩嘩嘩!大隻仔羅仲謙早前為了新戲頻頻做Gym操肌,苦練及戒口三個月終練成40吋「巨胸」,即使完成電影工作後,他為Keep住一副Fit爆Body,都沒有 ...


嘩嘩嘩!


大隻仔羅仲謙早前為了新戲頻頻做Gym操肌,苦練及戒口三個月終練成40吋「巨胸」,即使完成電影工作後,他為Keep住一副Fit爆Body,都沒有鬆懈!

日前下午2時許,謙仔撇老婆楊怡現身大埔一間健身室操肌,以白色緊身背心、短褲上陣的他,大騷一雙麒麟臂,做完Gym離開時更飛埋釘,甫見記者拍照亦禮貌地笑晒打招呼,未知他是否怕被街坊認出,全程戴帽及口罩,之後急急步往街頭取車返歸慰妻。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...