2018年12月11日 星期二

佘詩曼:【立即課金】阿佘豪送生日禮物搞喊好姊妹 __,佘詩曼,阿佘,

邊個咁幸福!藝人康華於12月5號過了她人生最感的生日,笑言當日更流下淚來。私下與佘詩曼感情要好的康華,覺得人生有這好姊妹已經很幸運,並大讚阿佘為人有義 ...


邊個咁幸福!


藝人康華於12月5號過了她人生最感的生日,笑言當日更流下淚來。私下與佘詩曼感情要好的康華,覺得人生有這好姊妹已經很幸運,並大讚阿佘為人有義氣,在娛樂圈各有各忙的生活,都可以記得自己的生日,並送上禮物,那刻真的感動落淚。

康華說:「阿佘真係好難得,佢一早打畀我叫夾期出嚟食生日飯,仲買咗一份之前我見過但唔捨得買嘅禮物,佢話見我兩眼發光,咁鐘意咪買畀你囉!嗰刻我聽到真係好感動,喊咗出嚟,因為人生有幾何有咁好嘅朋友,嗰份心意唔係用錢衡量!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...