2019年3月2日 星期六

華姐2019:華姐大熱三甲!陳曉華胸腹「雙線」狀態勇 __,華姐,陳曉華,

《2019國際中華小姐競選》明晚在將軍澳電視城舉行,19位佳麗中,亦見三甲熱門人選,排名不分先後,當中包括5號香港代表陳曉華、6號吉隆坡代表彭嘉伊和8 ...


《2019國際中華小姐競選》明晚在將軍澳電視城舉行,19位佳麗中,亦見三甲熱門人選,排名不分先後,當中包括5號香港代表陳曉華、6號吉隆坡代表彭嘉伊和8號倫敦代表賀灕灑。她們為眾佳麗中最索和狀態最好的佳麗,陳曉華的表現亦很平均,三圍為33、24、35,胸前見「事業線」﹑腹部亦見線條,身材很Fit。她表示今天踩台感到心情輕鬆:「以前選美咁,唔太緊張。(有冇得揮?)冇得比併,個個都咁好,特別4號,佢做開運動,又控制飲食,保持好好狀態!」問到如何搶分?陳曉華視才藝表演為秘密武器,並大賣關子未有透露表演內容:「空中表演,但冇太多時間練習,可能到時要打天才波!」

而彭嘉伊則表示開心被選大熱:「會將壓力變動力,今次嚟比賽係想突破自己,已經覺得自己好勇敢,有獎已經係Bonus。(有咩準備?)節食」至於賀灕灑則感謝大家的鼓勵,但自言並冇壓力,問是否覺得贏梗?她說:「唔係,大家都好優秀,只要做好自己,唔想畀自己壓力,不過,原定既才藝表演所跳既舞蹈,因為臨時要,可能要重新排過!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...