2019年3月2日 星期六

徐冬冬:偷食助手?尹子維徐冬冬吵大鑊當街爆喊 __,尹子維,徐冬冬,

有「中國第一美胸」之稱嘅內地女星徐冬冬於今年一月宣布「脫單」,承認同北上發展多年嘅香港男星尹子維拍拖半年,尹子維更發文認愛兼稱唔想外間胡亂猜測影響女友 ...


有「中國第一美胸」之稱嘅內地女星徐冬冬於今年一月宣布「脫單」,承認同北上發展多年嘅香港男星尹子維拍拖半年,尹子維更發文認愛兼稱唔想外間胡亂猜測影響女友聲譽,之後二人不時被拍得甜蜜孖咇出動,早前冬冬更以「準新抱」姿態跟隨尹子維返美國老家見家長,融入家中共度新年。

正當大家以為佢哋可以走向人生另一階段時,有網民喺微博發文晒相話:「家樓下便利店撞見一個香港老演員,叫不出名字了,臉特別熟啊。跟一個女的吵架,把女方惹哭了,誰知道他叫啥啊,一時想不出來了。」唔少網民都認出相中人正是尹子維同徐冬冬,相中所見尹子維及徐冬冬正在街頭「對恃」,女方更坐喺街頭掩面痛哭,男方則一臉怒氣未有上前安慰,最終佢哋各散東西分頭走人!博文上載後即引起熱議,有網民加入戰團稱兩位主角嘅身邊朋友爆料,指尹子維同徐冬冬嘅助手過從甚密,疑似「出軌」,所以佢哋先至會當街吵大鑊!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...