2019年3月2日 星期六

段薏丹平平無奇自誇食極唔肥 __,

段薏丹(左)與胡楠青瘦到冇身材!
段薏丹平平無奇自誇食極唔肥華姐佳麗穿起泳裝身材見真章,當中芝加哥佳麗段薏丹及蒙特利爾佳麗胡楠青樣貌不俗,身形高挑卻「平平無奇」。問到可覺得輸身材?段薏 ...


段薏丹平平無奇自誇食極唔肥

華姐佳麗穿起泳裝身材見真章,當中芝加哥佳麗段薏丹及蒙特利爾佳麗胡楠青樣貌不俗,身形高挑卻「平平無奇」。問到可覺得輸身材?段薏丹說:「唔覺,每個人都有唔同嘅身材,自己好瘦,唔長肉。食極唔肥都係自己嘅優點,自己去過唔同嘅地方生活,好似喺上海、丹麥、美國,都係優勢。」佳麗中年紀最輕、只有17歲的胡楠青亦不覺輸蝕,自覺夠高和纖瘦。

而負面新聞多多的三藩市佳麗黃翠金身材比例不平均,身高5呎2吋半的她,穿起泳裝更凸顯缺點。

老撾佳麗妮素達細細粒,笑容有自信。
  • 老撾佳麗妮素達細細粒,笑容有自信。





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...