2013年11月22日 星期五

高登女神大執位 翠如 BB贏獎失民心 翠如,黃翠如,MW,




媽咪姐

高登女神大執位 翠如 BB贏獎失民心

正所謂「天下武功出少林,香港女神出高登」,好多女神其實由高登網民推舉出嚟。早前論壇仲舉辦 2013年度第二屆女神選舉,經網友提名,以一人兩票方式投票後,結果終於有嘞!

冠軍人馬,登登登櫈,竟然係黃翠如。首次入圍即有獎攞,確係可喜可賀。不過好多網民直指上屆冠軍謝安琪先係真正女神,更紛紛留言抨擊賽果。今次翠如 BB贏獎輸民心,似乎有啲得不償失喎!

冠軍:黃翠如

上年排名:新上榜

形象又 true又 pure嘅翠如 BB,以兩票之差險勝上屆冠軍謝安琪,引嚟網民熱議。有人要求點票,亦有人另行再選,女神之名引人質疑。

亞軍:謝安琪

上年排名: 1(跌 1位)

謝安琪性感人妻形象備受高登巴打熱捧。今次阿 Kay失冠軍寶座,不少網民發帖抱不平。

季軍:黃心穎

上年排名:新上榜

同蔡一智猶如失散兄妹嘅心穎,竟然上到第 3位。爭議雖冇冠軍咁勁,不過有網民都唔多 like。

花旦大退步

第 13位:苟芸慧

上年排名:季軍(跌 10位)

靚苟變肥苟,好多網民怕油膩都唔敢投。大退步,實屬正常。

跌出榜:馬賽

上年排名: 18位(跌到唔知去邊!)

馬賽今年拍咗唔少劇,不過近日被影到當街咀女,性向成疑,直接影響網民觀感,「順利」飛埋出榜。

估你唔到

兩位退隱娛圈嘅玉女估唔到咁有影響力,今時今日仲上榜,媽咪姐都要寫個「服」字俾佢哋。

第 5位:蔣雅文

上年排名:新上榜

第 9位:林嘉欣

上年排名:第 13位(升 4位)

跌出榜:魯芬

上年排名:第 8位

豪爽又玩得嘅魯芬一度被網民暱稱做「小芬女」。不過今年魅力大減,連入圍都冇份。網民口味都變得幾快!



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...