2013年12月11日 星期三

[FACE 342] 郭富城劈上癮 郭富城,MF,




城城雖然已經 48歲,但行為有愈睇愈後生趨勢,就好似上星期佢出席一聖誕活動,竟然擺出韓國偶像最愛嘅「心」形手勢, FBI有少少毛管戙。

FBI

郭富城劈上癮

自從同熊黛林分手後, 48歲嘅郭富城都未有著落。

不過甩拖後嘅佢,打邊爐依然係最愛,但二五就向 FBI爆響口,話城城最近仲忽然愛飲酒變酒鬼,仲特別鍾情飲威士忌。早前喺金馬獎完畢後,城城必到「太和殿」打邊爐,以前食完行出嚟一定好鬼精神,但今次就飲到啤啤夫,仲要人扶住先上到車。繼賭馬、打邊爐,城城又多樣新嗜好囉!

入行咁多年,城城都冇乜俾人影過「貓」樣,點知一同熊黛林分手,即變咗酒鬼。

出席完金馬獎,城城就同咗 Sammi及劉華去打邊爐,最後仲飲到醉曬先肯走。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...