網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年8月31日 星期一

陳凱琳性感敗露 張秀文笑「咪咪」 凱琳,張秀文,陳凱琳,

「咪神」張秀文不負眾望,力谷「M字咪咪」。

【太陽報專訊】一眾女星昨晚性感踏上港姐決賽的紅地氈,「無綫新一代咪神」、34D的張秀文大晒3吋事業線兼谷出「M字咪咪」,艷壓全場!她透露是設計師特意為她準備:「佢成日話我笑咪咪,所以話啱我着。(特意為你準備『咪咪裙』?)唔係,係條裙熱情。(性感底線?)之前着過更性感,睇情況」至於陳凱琳上圍雖不及張秀文豐滿,但仍力谷事業線,卻不慎露Nude Bra。

另外,穿高貴長裙的胡定欣表面密實,實則玉背任睇;吳若希則大晒招牌長腿,與一眾女星爭妍鬥麗!而任最上鏡小姐評判的任達華與黎耀祥異口同聲指最上鏡小姐是他們的老婆。

陳凱琳盛裝撐師妹!吳若希悉心打扮睇港姐。留前鬥後的定欣大晒靚背。
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...