2017年8月3日 星期四

被槍殺劇情曝光 朱千雪唔怕影響收視 __,千雪,朱千雪,

朱千雪慘死槍下。無綫周末新時段劇集《踩過界》自播出後口碑不俗,有大陸網站已經率先有得睇,令到飾演王浩信前女友的朱千雪被槍殺慘死的劇情率先曝光。千雪接受 ...


朱千雪慘死槍下。

無綫周末新時段劇集《踩過界》自播出後口碑不俗,有大陸網站已經率先有得睇,令到飾演王浩信前女友的朱千雪被槍殺慘死的劇情率先曝光。

千雪接受東網訪問時坦言不擔心會影響收視:「我對套劇好有信心。就算我未出場,觀眾都話好好睇,希望大家追落去。就算結局出咗,香港電視都未有得睇,觀眾都會睇番。」至於會否因劇集而多了內地騷,她說:「我出咗場兩日,8月1號先播(指內地網站播放),所以都未知。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...