2018年12月29日 星期六

【39歲徐子珊鍊贏爆炸糖】《守護神》34E DaDa交唔到戲被撤走 徐子珊臨時授命頂上 __,DaDa,徐子珊,陳靜,

仲有猛片→→→→【8次失落視后】做道友被輪姦39歲徐子珊離大台攻讀港大心理碩士https://bit.ly/2VciP4N無綫電視劇《守護神之保險調查 ...




仲有猛片→→→→【8次失落視后】做道友被輪姦 39歲徐子珊離大台攻讀港大心理碩士

https://bit.ly/2VciP4N

無綫電視劇《守護神之保險調查》推出一星期,離開大台三年的徐子珊回歸,跟三哥苗僑偉在劇中有感情線,雖然戲份不及女一劉心悠,但徐子珊卻答應演出。

據知這個角色本來是DaDa陳靜飾演,但只開了幾日工便被撤走,因為劇組認為她交唔到戲,監製樂易玲唯有臨時拉扶找「有偈傾」的徐子珊幫忙。其實DaDa自從13年突然宣佈因情緒病退出,未夠兩個月又復出,之後接拍的電影,可能狀態未完全回復,,所佔戲份都不算多。

而徐子珊今次扮演的洗衣店老闆娘,性感得來帶幾分可愛,確實跟過往DaDa扮演過的角色相似。徐子珊說拍戲期間,正在香港大學攻讀心理學碩士課程,更因而要做「跨境學童」,經常中、港兩邊走,試過準備考試,早上四點半起身,十分辛苦。不過仗義幫朋友,徐子珊當然會好好完成。

立即下載Apps,隨時隨地睇盡時政專題、深度偵查、娛樂熱話!

按此連結:http://bit.ly/next28app

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...