2019年10月24日 星期四

黃芷晴:黃日華送紅花畀老婆被鬧 黃芷晴救老竇一命 __,黃日華,黃芷晴,

黃日華做過咩錯事?藝人黃芷晴出席活動時,特別切合主題戴了一個以保鮮花製成的禮帽現身,她笑稱感覺像升呢做名媛,因母親愛花,可來親手學造保鮮花送給她。問到 ...


黃日華做過咩錯事?


藝人黃芷晴出席活動時,特別切合主題戴了一個以保鮮花製成的禮帽現身,她笑稱感覺像升呢做名媛,因母親愛花,可來親手學造保鮮花送給她。問到父親黃日華可有送花給太太?芷晴不禁爆父親的瘀事:「媽咪佢係有少少迷信,覺得紅色花唔利佢,有次情人節,阿爸就送咗束花畀媽咪,入面有朵紅色花,即畀媽咪鬧。(咁你阿爸點?)咪鬧到頭耷耷囉!之後阿爸有次又送花,重點係,又被我見到有朵紅色花,我即刻幫佢剪走,好彩畀我過目咋。」


芷晴大讚父親好浪漫又長情,多年來不變。問到可收過男友送99支玫瑰?芷晴先說沒有,又問到可想求婚時收到,芷晴都表現得支吾以對,似乎不想提男友,問是否感情生變已回復單身?她亦大方認已甩拖:「大家都想工作行先,真係冇乜時間見,所以都係做番朋友先。(咁咪好傷心?)OK嘅,分咗手一個月,屋企人都知道嘅。(現等人追?)希望有啦。」


--------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...