2020年1月11日 星期六

楊怡放閃老公送公仔 晒大小「勞蘇」惹懷孕傳聞 __,楊怡,

羅仲謙送老婆大「勞蘇」陪細「勞蘇」,楊怡晒照被指暗示有喜。
楊怡放閃老公送公仔晒大小「勞蘇」惹懷孕傳聞羅仲謙送老婆大「勞蘇」陪細「勞蘇」,楊怡晒照被指暗示有喜。楊怡跟羅仲謙結婚4年,40歲的楊怡一直都話想生B, ...




楊怡放閃老公送公仔 晒大小「勞蘇」惹懷孕傳聞

羅仲謙送老婆大「勞蘇」陪細「勞蘇」,楊怡晒照被指暗示有喜。

楊怡跟羅仲謙結婚4年,40歲的楊怡一直都話想生B,卻遲遲未聞喜訊。昨日楊怡在社平貼上一對大小《反斗奇兵3》的「勞蘇」公仔,留言:「老公給我買來大嘮(勞)蘇,從此小嘮(勞)蘇有人陪,不再寂寞了 #嘮(勞)蘇 #但我一啲都唔嘮蘇(牢騷) #士多啤梨味嘮(勞)蘇」,被網民指她暗示有喜,引懷孕傳聞。

隨後羅仲謙受訪傳媒澄青,純粹知道老婆喜歡,家裏已有一隻細再買多一隻大而已。






鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...