2014年1月10日 星期五

[忽然1周 963] 鄧萃雯急救雙下巴 鄧萃雯,MW,




雯女已化淡妝,但臉形略帶浮腫、眼袋及雙下巴依然「表露無遺」。

媽咪姐

鄧萃雯急救雙下巴

每年到咗聖誕同新年前後,大家都一定有好多 party要去,尤其藝人,飲飲食食嘅後果就係「肥」同「殘」。媽咪姐唔使上鏡就話可以繼續大魚大肉啫,女藝人就比較濕滯啲喇!

其他影片

嗱,最佳例證就係傳聞嚟緊會拍港視新劇嘅鄧萃雯。早前,見雯女揸車去跑馬地,雖然佢已經化咗淡妝,但依然遮唔住眼袋同雙下巴,難怪見佢去附近美容院急救。希望為時未晚啦!

因為做司機,雯女要女友幫手孭袋同拎住本枕頭咁厚嘅聖經。連去美容院都攞住聖經,雯女夠曬虔誠。

雯女放低朋友後就直踩入美容院。睇門面,呢間美容院唔係特豪都係超豪級。啱嘅,要急救,當然要搵番間咁上下級數嘅!

其他影片


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...