2014年12月12日 星期五

[忽然1周 - 1011] 黃浩然慳家好佬 黃浩然,浩然,黃浩,MW,




呢日黃浩然做完嘢,即刻返屋企去到樓下間 coffee shop買啡。飲完,仲外賣啲咖啡豆返歸俾老婆嘆。

媽咪姐

黃浩然慳家好佬

最近黃浩然喺台慶劇入面飾演反派,真係奸到出汁,做戲嘅嘢,你明嘅。查實佢本人對老婆不知幾好!事關媽咪姐見佢私底下黐家到爆,好多時一收工,就極速返屋企交人,最多係路經樓下間 coffee shop,入去買杯啡止止渴。

之但係,早排患上貝賽特氏症嘅佢,出院後應該聽醫生吩咐,多啲休息。依家佢連車都少揸咗,出入盡可能搭的士,慳番啲油費,仲可以俾 fans集郵,一睇就知雙贏不過住喺寶馬山,要截車並唔係咁易。呢日佢等咗好耐都冇車,最後咪又係要靠自己,返入去攞車,陰功豬咯!

有車唔想揸

不過最後黃浩然都等唔到車,惟有死死哋氣攞車自駕出入

明年係黃浩然同老婆莫家嘉結婚十周年,依家有兩個小朋友要養,慳住使錢都啱嘅。



鍾意就快D Share啦!