2015年12月22日 星期二

以約換獎?吳若希默認加簽無綫長約 __,吳若希,無綫,

吳若希唔願意透露加簽咗幾多年約。next1/1pre吳若希表示已經一早簽咗份合約。next1/1pre汪明荃(資料圖片)next1/1pre歌手吳若希憑《眼淚的秘密》在《2015勁歌金曲頒獎典禮》成功擊敗汪明荃的《華麗轉身》,冧莊再奪「金曲金」。網上有傳原本與無綫還有3年合約的吳若希為了「以約換獎」,與無綫再加簽5年合約,即前後加埋共八年。對於傳言,吳若希未有直接回應:「我哋合約一早已經簽咗,唔關 ...


吳若希唔願意透露加簽咗幾多年約。

next 1/1 pre

吳若希表示已經一早簽咗份合約。

next 1/1 pre

汪明荃(資料圖片)

next 1/1 pre

歌手吳若希憑《眼淚的秘密》在《2015勁歌金曲頒獎典禮》成功擊敗汪明荃的《華麗轉身》,冧莊再奪「金曲金」。網上有傳原本與無綫還有3年合約的吳若希為了「以約換獎」,與無綫再加簽5年合約,即前後加埋共八年。對於傳言,吳若希未有直接回應:「我哋合約一早已經簽咗,唔關換唔換獎事,同埋尋日同老闆傾偈,佢話獎項係按TVB Fun同港大民調嘅指數頒獎,當然有啲歌手冇到就冇攞到啦,同埋有會計師行核實所有投票嘅分數,所以我都唔覺係關我合約事嘅。」問到是否加簽了5年合約?吳若希就迴避表示合約是與公司的商業秘密,不方便透露。

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。預知未來,相信好多人都希望做到,《東網巨星》APP其中一個重點節目《玄學星相》,除咗教識大家點樣催吉避凶,仲會以玄學角度,幫大家八盡每周娛樂熱話㗎!

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...