2015年12月22日 星期二

否認約換獎!吳若希唔開心:付出冇人知 __,吳若希,

吳若希直認被指以簽約換獎而唔開心!next1/1pre吳若希仲話付出冇人知,覺得有啲灰!next1/1pre吳若希揚言下年努力得更加浮面,畀人見到佢付出!next1/1pre洪永城、劉佩玥、岑麗香、姚子羚和吳若希等人,為主演劇集《實習天使》到一間中學捐血。岑麗香和姚子羚則服了中藥未能捐血。吳若希對於被指與無線加簽五年合約來換奬項一事,她表示:「合約係同公司之間嘅商業秘密,唔方便透露。」記者追問有否 ...


吳若希直認被指以簽約換獎而唔開心!

next 1/1 pre

吳若希仲話付出冇人知,覺得有啲灰!

next 1/1 pre

吳若希揚言下年努力得更加浮面,畀人見到佢付出!

next 1/1 pre

洪永城、劉佩玥、岑麗香、姚子羚和吳若希等人,為主演劇集《實習天使》到一間中學捐血。岑麗香和姚子羚則服了中藥未能捐血。

吳若希對於被指與無線加簽五年合約來換奬項一事,她表示:「合約係同公司之間嘅商業秘密,唔方便透露。」記者追問有否續約,她表示:「很耐之前已經簽約,同奬項無關。事件上感到委屈,覺得每個頒奬禮都有數據去證實,一單新聞就抹殺咗自己嘅努力,覺得唔開心。今年好似唔係好多嘢做,但係其實有付出過,用咗好多心機。如果咁容易就換到獎,咁自己點解要咁努力,自己一年內去學習演劇同唱歌,但冇人知覺得唔開心。有啲灰。」她揚言可能明年要更加浮上面,給人看到她的努力。

對於有指續約後,底薪由兩萬跳至四萬元,她說「年年都有加。(一倍?)加咗啲。酬勞都係秘密,唔方便講。」對於她拿了金曲奬有指令汪明荃的粉絲感到不滿,她表示:「相信汪明荃唔會。如果喺言語上失誤,令到大家唔開心,會同汪明荃講不好意思。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...