網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年12月29日 星期四

同譚玉瑛合作愉快 李家鼎否認爆粗 __,譚玉瑛,李家鼎,

李家鼎接受東網訪問時,回應話冇爆過粗呀!(資料圖片)藝人李家鼎及譚玉瑛主持的無綫節目《阿爺廚房》備受觀眾歡迎,有指李家鼎於拍攝節目時被拍檔譚玉瑛激親而不禁爆粗,由監製於後期製作時刪掉爆粗片段。李家鼎接受東網電話訪問,強調自己不曾爆粗,亦與拍檔譚玉瑛合作愉快:「邊有呀!(合作愉快?)我拍吓佢,佢又揼吓我。我有時大聲大氣,但做咁耐live都冇爆過粗,做節目點可能爆!」談到以前主持《方太生活廣場》的方任 ...


李家鼎接受東網訪問時,回應話冇爆過粗呀!(資料圖片)

藝人李家鼎及譚玉瑛主持的無綫節目《阿爺廚房》備受觀眾歡迎,有指李家鼎於拍攝節目時被拍檔譚玉瑛激親而不禁爆粗,由監製於後期製作時刪掉爆粗片段。

李家鼎接受東網電話訪問,強調自己不曾爆粗,亦與拍檔譚玉瑛合作愉快:「邊有呀!(合作愉快?)我拍吓佢,佢又揼吓我。我有時大聲大氣,但做咁耐live都冇爆過粗,做節目點可能爆!」

談到以前主持《方太生活廣場》的方任莉莎(方太)於微博上留言指譚玉瑛「能少些說話更好」,李家鼎稱多謝對方有收睇其節目:「佢嘅個人睇法嚟。我就難得有前輩欣賞自己,我尊重方太同多謝佢。」

有指譚玉瑛於節目內發問無知問題及質疑其廚藝,以致激親他,李家鼎即否認:「佢唔識就問我,我就答佢等陣啦,可能啲人咁樣以為我唔開心。其實煮得就要同人交代清楚。(節目添食?)唔知呀,我哋被動嘅。」

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!