2017年8月18日 星期五

洪永城唔得閒捧場照有蛋糕食 __,洪永城,

老闆娘玩瞇眼試蛋糕冧客,相當識做。
洪永城唔得閒捧場照有蛋糕食舊愛洪永城(Tony)正身處佛山拍攝無綫劇集《大帥哥》,唐詩詠坦言有WhatsApp及送蛋糕給他,記者昨日聯絡上Tony,問 ...


洪永城唔得閒捧場照有蛋糕食

舊愛洪永城(Tony)正身處佛山拍攝無綫劇集《大帥哥》,唐詩詠坦言有WhatsApp及送蛋糕給他,記者昨日聯絡上Tony,問會否親自捧詩詠場?他只留言表示未必有時間回覆。

而詩詠之前與王浩信於《不懂撒嬌的女人》中情侶檔形象深入民心,二人更表示有意合作搞Cafe生意,對此,詩詠昨坦言:「係有傾過開Cafe,不過應該未有咁快,要多啲時間,唔可以太心急。」

洪永城冇親身見證舊愛詩詠做老闆娘。
  • 洪永城冇親身見證舊愛詩詠做老闆娘。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...