2017年8月18日 星期五

街市被叫做新抱張秀文為靚豬欲拒還迎 __,張秀文,

張秀文向大家大派心心!
街市被叫做新抱張秀文為靚豬欲拒還迎藝人張秀文昨日於美食博覽為無綫節目《韓味道》宣傳,小露纖腰的她笑指是性感的最高境界,至於在家中下廚可會只穿圍裙?她笑 ...


街市被叫做新抱張秀文為靚豬欲拒還迎

藝人張秀文昨日於美食博覽為無綫節目《韓味道》宣傳,小露纖腰的她笑指是性感的最高境界,至於在家中下廚可會只穿圍裙?她笑說:「男士都唔鍾意啦,煮嘢食對住個爐,就算係都淨係睇背面,着背心短褲都OK」小時候已是小廚神的她,笑言最拿手是煮中菜:「去街市會畀人撩,叫你做佢新抱仔,要欲拒還迎咁,因為你直接拒絕佢,就唔會有靚豬肉」

談到工作,她將赴台灣主持一個運動會,會以泳衣示人:「同陸浩明去,會有啲水上競技,我都好耐冇着泳衣上節目啦,不過未知玩咩,買咗幾套泳衣,又想影吓靚相!」至於是否由緋聞男友Victor操刀,她笑說:「叫陸浩明囉,如果佢女友唔介意。(佢女友可能會介意喎!)咁有其他幕後工作人員。(緋聞男友都係幕後!)我跟公司去,今次同體育組,都唔係同一組嘅!」

張秀文表示最叻煮中菜。
  • 張秀文表示最叻煮中菜。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...