網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年7月21日 星期六

【有味文】有興趣參與港版同一屋簷下周柏豪噴香水最緊要「輕」 __,柏豪,周柏豪,

【特約報道】早前蕭定一公司宣布已買入日劇《同一屋簷下》版權,會翻拍港版,並傳出由張智霖和周柏豪分別飾演大哥和二哥這個黃金組合。周柏豪出席CHANEL香 ...


【特約報道】

早前蕭定一公司宣布已買入日劇《同一屋簷下》版權,

會翻拍港版,並傳出由張智霖和周柏豪分別飾演大哥和二哥這個黃金組合。周柏豪出席CHANEL香水活動時就坦言公司有聯絡過,但未落實任何細節不過柏豪對此劇亦相當有興趣,笑言細個睇劇時不太明白內容,純粹覺得歌曲好聽、間屋好靚,大哥給人很溫暖而又成熟的感覺。

原來柏豪在家中也是排行第二,細個時為了令自己感覺更成熟和穩重,喜歡噴一些會讓人聯想到西裝,散發男人味的香水。而隨着人生閱歷增加,柏豪對香水的選擇亦變得有所不同,現在他就喜歡一些味道較輕的香水,「有啲香水噴落去會覺得成個人好沉重,特別係夏天我鍾意啲味比較清新,畀到我一種好似置身大自然,聞到唔會好有壓迫感,會令人放鬆嘅味道,又可以畀身邊人一個好舒

嘅感覺。」

柏豪近期忙住巡唱同拍戲,想去旅行減減壓的時間也擠不出來。「試過出trip工作去法國幾日就當係一個旅行,要特登放一個長假真係好難。」坦言很喜歡巴黎,每次去都很享受!「巴黎係一個好靚嘅城市,

保育城市做得好好,到處都充滿文化色彩;其實同揀香水一樣,要突出自己嘅氣質,最重要係舒。」



柏豪對香水好有要求,會細心研究香調去揀選最適合自己的氣味,不同階段亦會鍾情不同的香水。 柏豪對香水好有要求,會細心研究香調去揀選最適合自己的氣味,不同階段亦會鍾情不同的香水。
柏豪今次試咗CHANEL全新嘅Les Eaux de CHANEL淡香水系列,形容好清新,令佢好想放假,出走泰國或者日本都唔錯。

柏豪今次試咗CHANEL全新嘅Les Eaux de CHANEL淡香水系列,形容好清新,令佢好想放假,出走泰國或者日本都唔錯。
好動嘅柏豪大家平時就見得多,佢話上一次畫畫已經是十幾年前嘅事。

好動嘅柏豪大家平時就見得多,佢話上一次畫畫已經是十幾年前嘅事。

鍾意就快D Share啦!