2019年2月28日 星期四

Angelababy:傳被大陸女星摑!Baby踏三字頭化怒氣 __,Angelababy,Baby,中國,大陸,楊穎,

女星Angelababy(楊穎)今日正式踏入30歲生日,不過近日就有傳佢舊年錄影綜藝節目時,大陸女星鍾楚曦因為玩輸遊戲,心有不忿就摑咗Baby一巴。B ...


女星Angelababy(楊穎)今日正式踏入30歲生日,不過近日就有傳佢舊年錄影綜藝節目時,大陸女星鍾楚曦因為玩輸遊戲,心有不忿就摑咗Baby一巴。Baby尋日(27日)接受無綫娛樂台訪問時否認:「其實真係冇呢啲事,我同佢唔算非常close嘅朋友,係正常傾偈嘅朋友。一睇到,點解啲人作到咁?現網絡環境唔係好好,求其噏啲故事就好多人信,希望大家理智啲。」

另外,老公黃曉明就孖住阿仔「小海綿」獻上生日祝福,上載同仔仔一齊畫畫嘅合照當做生日禮物,不過網友就將Focus放落「小海綿」身上,仲大呼「小海綿」頭髮多到令人羨慕!而Baby喺無綫嘅訪問中,又提到阿仔開始識講嘢,一句句子咁,佢日日都同仔仔FaceTime,又表示唔會母子檔上真人騷節目。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...