2019年5月23日 星期四

羅志祥:畀羅志祥睇唔起?周揚青揭自信都要整容原因 __,周揚青,整容,羅志祥,

周揚青畀網民問佢點解咁有自信,都要整容呢?台灣歌手羅志祥(小豬)女友周揚青樣貌標緻,不過就被踢爆同以前係兩個樣,而之後佢本人就大方承認整容!佢喺Ins ...


周揚青畀網民問佢點解咁有自信,都要整容呢?


台灣歌手羅志祥(小豬)女友周揚青樣貌標緻,不過就被踢爆同以前係兩個樣,而之後佢本人就大方承認整容!

佢喺Instagram同網民互動,叫大家問佢問題,有人問佢點樣可以令自己更有自信,周揚青就話:「其實我的自信是天生的…我在自己最胖的時候都沒覺得自己醜過哈哈哈」有網友就忍唔住問:「為什(甚)麼說自己一直很有自信,還要去整形?」而周揚青就話:「再有錢的人都還是會想要去賺錢啊,人生就是不斷的(地)變更好的過程」

而佢仲隔接自爆畀小豬睇唔起:「我男朋友說 你每天會不會太閒啊 你要不要去找點事做啊」所以佢就決定開網店,創一番事業,如果會畀男人睇唔起!而佢又提到未來奶奶,話相處得好好,會一齊用台語鬧人添!




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...