2015年1月2日 星期五

[忽然1周 - 1014] 表妹親證 司馬燕精神好 司馬燕,MW,




睇見司馬燕老公嘅表情咁輕鬆,就知司馬燕依家嘅狀況唔錯

媽咪姐

表妹親證 司馬燕精神好

好消息,媽咪姐好姊妹兼抗癌勇士司馬燕,之前危急入養和,喺聖誕前夕見冇乜大礙,返屋企靜養。

前幾日,媽咪姐買咗個果籃去探佢,外傭姐姐就話佢仲瞓緊,但講到健康狀況佢就話:「 She's fine, and sleep well.」

果然呢晚司馬燕化身為 party女神,喺屋企開 P,着住紅色衫嘅佢,身形比之前係瘦咗,睇落只有 50磅,不過精神就好好,仲好夠中氣㖭!佢老公 Togi(吳忠義)搭住老婆膊頭笑, so sweet!

司馬燕表妹陳麗文,呢期好似做咗代言人咁,代佢報平安。其實大家睇相都知佢好幸福

作為表妹嘅陳麗文,睇到係記者打去,就主動報料,好幫得手。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...