2015年12月2日 星期三

上載手拖手相 城城微博公開戀情 __,城城,郭富城,

50歲嘅城城公開戀情喇,仲要揀喺咁夜嘅時候,真係好驚喜呀。next1/1pre大家細心啲睇嘅話,會發現呢架其實係左軚車嚟㗎。next1/1pre城城微博。next1/1pre方媛平時鍾意喺微博晒自拍。next1/1pre之前佢同城城傳過緋聞,但佢就強調二人只是好朋友。next1/1pre向來是單身貴族、感情成謎嘅天王郭富城(城城),啱啱喺微博公開戀情。佢上載咗一張男人手緊緊握住女人手仔嘅相,並留言 ...


50歲嘅城城公開戀情喇,仲要揀喺咁夜嘅時候,真係好驚喜呀。

next 1/1 pre

大家細心啲睇嘅話,會發現呢架其實係左軚車嚟㗎。

next 1/1 pre

城城微博。

next 1/1 pre

方媛平時鍾意喺微博晒自拍。

next 1/1 pre

之前佢同城城傳過緋聞,但佢就強調二人只是好朋友。

next 1/1 pre

向來是單身貴族、感情成謎嘅天王郭富城(城城),啱啱喺微博公開戀情。佢上載咗一張男人手緊緊握住女人手仔嘅相,並留言:「這樣開車要慢一點。」然後佢仲@咗一個叫MK_fy。記者翻查資料,證實該名叫MK_fy的女仔,乃上海模特兒方媛。

早露口風

其實城城與方媛早前已傳出緋聞,當時爆出城城愛以IG認識模特兒,當時牽扯其中的分別有許雅婷及方媛。不過當時方媛回應強調與城城只是朋友。自此,城城的緋聞便又再靜下來,不過直至最近,城城在50歲生日會上突然放風表示希望盡快結婚生仔,並坦言:「將來嘅事,幾耐冇人知。(有對象未?)之後結婚會話畀大家知啦,我大個仔啦,做事有分寸。」

不排除閃婚

另外,再之前城城出席活動時,被發現左手無名指戴了戒指,問到是否已結婚?他說:「只係飾物,大家誤會咗,咁我轉去右手戴喇!」之後他即大方表示有成家立室的念頭:「都希望成家立室同有小朋友,我本身好鍾意小朋友。」他更表示不排除閃婚:「如果現階段遇到姻緣,亦唔排除會閃婚,都希望得到大家嘅祝福。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...