2019年11月18日 星期一

黃嘉樂:基味濃!小鳯幫太子拉褲鍊咩玩法? __,黃嘉樂,

喂,搞咩先?無綫藝人黃嘉樂尋日(17日)於澳門出席賽車活動,更型爆穿着皮褸示人,他表示今次是第一次於現場欣賞賽車盛事:「今次經歷好特別,因為啲車嘅引擎 ...




喂,搞咩先?


無綫藝人黃嘉樂尋日(17日)於澳門出席賽車活動,更型爆穿着皮褸示人,他表示今次是第一次於現場欣賞賽車盛事:「今次經歷好特別,因為啲車嘅引擎聲實在太好聽嘞!我好鍾意,我玩過小型賽車,但咁近距離接觸到Super Car,作為一個男人,無論鍾唔鍾意車都好,都會好High,何況我自己係鍾意車嘅。」


黃嘉樂於現時播映中的台慶劇《解決師》中的「小鳯」一角相當搶FO,不少觀眾都讚他,就連澳門的觀眾都相當喜歡此角,他們見到黃嘉樂時都會稱呼他做「小鳯哥」,更講笑問:「小鳯哥,今日掃咗場未呀?」說到他與飾演李天翔的「太子」於劇中的兄弟情好到像「HeHe情」一樣時,他笑言:「其實好多大陸嘅網民都有喺微博問我,佢哋話點解太子之後咁唔信我,我對佢仲咁好、咁忠心,問我係咪鍾意佢,咁其實係有原因嘅,因為太子對小鳯嘅家人都好好,係一個大恩人。」


而之前無綫big big channel亦製作了一段搞笑片,大玩呢段「HeHe情」,期間「小鳯」又幫「太子」抹嘴,一支潤唇膏兩份用,又拖住「太子」過馬路,仲幫埋對方拉褲鍊添!唔怪得最後被「太子」打


---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。

來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...