2015年3月4日 星期三

朱慧敏落舖玩制服誘惑 朱慧敏,BKD_S,

朱慧敏


朱慧敏落舖玩制服誘惑

藝人朱慧敏(Queenie)早前宣布獲男友彭懷安(Eddie)成功求婚,成為「待嫁新娘」的她昨日於灣仔為紅十字會活動任嘉賓。期間Queenie自爆對制服有情意結:「細個係紅十字會成員,上過急救班但人工呼吸肥咗佬!我覺得制服好靚,依家落舖頭幫手都鍾意着。(未婚夫都鍾意你着制服?)佢話我着咩都靚!」問到她曾否捐血?Queenie自爆與未婚夫捐血當拍拖。

現場記者笑問她籌備婚禮是否「大出血」?她搞笑自爆被預算嚇到頭暈:「唔係大出血呀,係暈咗!(你多要求?)我好知慳識儉,不過用錢總數未計,多謝有贊助商支持同畀折扣。」Queenie笑言會幫未來老公慳住荷包,而忙拍劇及睇舖的她仍暫未構思何時拍婚紗照。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...