2016年8月10日 星期三

47歲翁虹罕晒美籍老公相:相隔11年後三人同行 __,翁虹,

47歲翁虹罕晒美籍老公相:相隔11年後三人同行

89年亞姐冠軍翁虹,自從嫁給第二任老公劉冠廷,婚後定居內地,生咗愛女劉蒔(Crystal),囡囡Crystal對眼同翁虹一樣咁精靈,翁虹不時喺微博貼出母女相,不過甚少貼佢同老公嘅合照。

47歲

47歲翁虹罕晒美籍老公相:相隔11年後三人同行89年亞姐冠軍翁虹,自從嫁給第二任老公劉冠廷,婚後定居內地,生咗愛女劉蒔(Crystal),囡囡Crystal對眼同翁虹一樣咁精靈,翁虹不時喺微博貼出母女相,不過甚少貼佢同老公嘅合照。47歲翁虹喺微博po出一家三口相,趁七夕晒幸福,留言:「今年的七夕,我們在加拿大的溫哥華和西雅圖度過,這兩個城市故地重游(遊)~相隔11年後三人同行!一起看海逛風景名勝, ...


翁虹喺微博po出一家三口相,趁七夕晒幸福,留言:「今年的七夕,我們在加拿大的溫哥華和西雅圖度過,這兩個城市故地重游(遊)~相隔11年後三人同行!一起看海逛風景名勝,看棒球比賽中西合璧的七夕~祝大家節日快樂喔!」
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...