2019年10月7日 星期一

李施嬅:露背孖猛男跳貼身舞!李施嬅騷美腿勁尷尬 __,李施嬅,李詩韻,

李施嬅喺《金宵大廈》入面晒舞技!藝人李施嬅於劇集《金宵大廈》中演技大爆發,穿旗袍演舞女Coco夠風騷,着空姐服裝演Alex極具時尚美。而明晚一集中,施 ...


李施嬅喺《金宵大廈》入面晒舞技!


藝人李施嬅於劇集《金宵大廈》中演技大爆發,穿旗袍演舞女Coco夠風騷,着空姐服裝演Alex極具時尚美。而明晚一集中,施嬅會有一場穿閃閃大露背裙的跳爵士舞戲份,一舉手一投足都相當性感。


她接受東網訪問時坦言拍攝前專登搵教性感舞的老師上堂,學習踢腿等動作,她坦言:「好似之前讀英文詩咁,我都做咗好多工夫,上網聽朗誦,今次拍呢場舞之前,就學跳舞,咁大個女都唔會跳呢啲舞,太Sexy喇!而且場口喺金宵舞廳,下面全部男人,拍時我露晒腿,雖然冇剝衫,都好尷尬,就連同一齊跳嘅男舞蹈員都同我有貼身接觸。」


再說到網民一邊發問、一邊追看,相當緊張,施嬅謂:「啲網民話剩係聽我把聲,都知係Coco定係Alex,我聽到都好開心,真係瞓覺都笑醒。」


---------------
立即參加「賞您睇」:https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!