2015年6月10日 星期三

王宗堯明摸 Coffee [FACE - 420] Coffee,王宗堯,林芊妤,MF,



王宗堯因為拍《壹獄壹世界》而同 Coffee稔熟,不過都唔使大庭廣眾摸人個尷尬位同背脊囉!

全知言

王宗堯明摸 Coffee

電影《壹獄壹世界》近期頻頻做宣傳,上週三( 3日)難得咁多位演員一齊現身,不過主角之一嘅王宗堯就似乎搶晒鏡喇。

另一男角張建聲當日就不時晒手臂老鼠仔,王宗堯為咗搶收視,佢就多次好自然咁放隻手喺 Coffee膊頭,仲放埋在 Coffee肚腩對下位置。雖然 Coffee冇反抗嘅,不過唔多情願囉。

王宗堯真係無時係刻都搭住 Coffee,難怪 Coffee個樣都有點生硬

張建聲近排成功搣甩 45磅,喺台上梗要騷吓成果,不過格肋底嘅汗積有啲礙眼囉!

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...